Jamie Dornan`dan İlginç Açıklama
Jamie Dornan Ne Yaptı?

Jamie Dornan`dan İlginç Açıklama

Oyuncular rollerine hazırlanmak için değişik çalışmalar yaparken, Jamie Dornan bakın ne yapıyor?

"Grinin Elli Tonu" filminde canlandırdığı milyoner yakışıklı Christian Grey karakteriyle adını duyuran Jamie Dornan, "The Fall" adlı dizide rol alıyor. Rolüyle ilgili Los Angeles Times gazetesinin sorularını cevaplayan 32 yaşındaki aktör, "Oyayacağınız karaktere nasıl hazırlanıyorsunuz?" sorusuna verdiği yanıtla herkesi şaşırttı.

"Bir gün trenden inen bir kadını takip ettim. Birini takip ederken neler hissedebileceğini böylece deneyimledim. Gideceği yere kadar izledim onu. Birkaç blok ötede saklanarak arkasında durdum. Heyecanlı bir şeydi. Tabii bunu yaptığım için kendimle gurur duymuyorum, elbette yapmamalıydım. Yalnızca 'onu neden takip ediyorsun?' ve 'amacın ne?' sorularının içine girmek ilgi çekici gelmişti."

Sosyal medyada çok tartışılan Jamie Dornan'ın açıklamaları bazı kadınlar tarafından ilgiyle karşılandı. "Jamie beni de takip et", "Bütün gün tren istasyonunda Jamie'yi bekledim" diyenlere karşı, "Takip edilmek Jamie Dornan tarafından olsa bile korkunç. Sanat için insanları taciz etmeyin" diyenler de oldu.

Okuyucu Yorumları